www.runningshoesnorge.com

Frakt & Retur

Returpolicy
Vennligst les disse retningslinjene nøye før du legger inn bestillingen din. Fordi det er en likhet med deg og vår butikk, håper vi at du kan ha en god opplevelse i butikken vår. Vennligst se retningslinjene nedenfor:
Vi tilbyr en 7-dagers retur- og utvekslingsgaranti på alle produkter. Hvis du ønsker å returnere eller bytte ut en vare, vennligst kontakt oss på forhånd for ytterligere instruksjoner. Vi beklager at fraktkostnader ikke refunderes.
For Returns
Hvis du vil returnere varene dine, vennligst informer oss først om årsaken og bestillingsnummeret for returet innen 7 dager etter mottak. Din tilbakemelding er veldig viktig for oss. Eventuelle gjenstander må sendes tilbake komplett med den originale pakken. Alle pakker skal sendes via en sporbar metode. Vi er ikke ansvarlige for pakker tapt i transitt. Vær oppmerksom på at de originale fraktkostnadene ikke kan refunderes. Så vennligst kontakt oss med alle dine spørsmål og bekymringer før du legger inn bestillingen.
For utvekslinger
Elementer må returneres innen 7 dager etter levering og kunden er ansvarlig for alle fraktkostnader som er forårsaket av hele utvekslingsprosessen. Alle varer kan kun utveksles for like prisutskifting, vær oppmerksom på at vi kun vil utstede erstatninger først etter at avkastningen er mottatt.
Kansellerer bestillingen din
Hvis du har bestilt en bestilling og ønsker å kansellere den senere, vennligst kontakt vår kundeservicerepresentant snarest mulig. Men hvis bestillingen din er sendt, har vi ingen mulighet til å avbryte den.
For refusjon
Tilbakebetalinger vil bli arrangert så snart vi mottar og sjekker de returnerte produktene. Hvis du er på grunn av tilbakebetaling for gjenstander som ikke kan returneres, vil det bli utstedt refusjon når du kontakter oss om produktspørsmålet ditt. Når refusjonen er sendt, kan du forvente å motta den innen 15-25 virkedager, ettersom det tar litt tid for kredittkortselskapet og banken å behandle refusjonen.
Hvis dine saker ikke oppfyller returpolitikken, vennligst kontakt oss.
Tilbake